Groothandel in verf, autolakken & behangpapier!

Uw werf, onze verf

Kleurrijk, efficiënt en ervaren. Deze begrippen vatten ons bedrijf in een notendop samen. Longerstaey is de specialist in verven en decoratie. Meer dan 125 jaar geschiedenis garanderen u de beste service, het juiste product en grondig professioneel advies. Wij zijn een groothandel in verf, behangpapier en autolakken. Wij hebben verschillende zaken en werken in Antwerpen, Limburg en Oost-Vlaanderen.

Sterk met Sikkens

Groothandel Longerstaey is de grootste Sikkens-dealer en dito service center in Vlaanderen. Het succes van onze samenwerking? We streven allebei naar de beste resultaten. Dat blijkt ook uit onze slogan. Partners in perfection. Kom langs en overtuig uzelf.

Werken met alle merken

In onze zaak vindt u uiteraard heel wat andere kwalitatief hoogstaande merken. Zoals Quickstep, Trimetal, Tasso, Hammerite, Polyfilla Pro, Levis en Aquaplan. Om maar enkele namen te noemen. Ontdek ze allemaal in onze showrooms in Wijnegem, Merelbeke, Hasselt en Turnhout.

Heel wat in huis

Schilders en bedrijven vinden bij Longerstaey niet alleen verschillende verven. Wat te denken van ons ruime assortiment behangpapier en decoratie-elementen? Maar ook alle materialen voor grote en kleine werken wachten op u in onze winkels. Autolak nodig? Op zoek naar harde of zachte vloerbekleding? Wilt u lijmen, werkkledij of een zonnewering kopen? U keuze ligt hier. Bovendien garanderen dagelijkse leveringen dat uw bestelling op tijd en uw product voorradig is.

Door de wol geverfd

Familiebedrijf Longerstaey groeide sinds 1883 uit tot een gezonde zaak met 49 werknemers en een omzet van ongeveer 14 miljoen euro. Een rechtstreeks gevolg van tevreden klanten, voortdurende inzet en blijvende investeringen. Ook uw vertrouwen zullen wij niet schaden. U vindt ons vandaag de dag in Oost-Vlaanderen, Limburg en Antwerpen.

Eerste hulp

Ons uitgebreide aanbod is een sterke troef. Net als onze service. Gedegen kleuradvies nodig? Onze ervaren medewerkers staan u bij met hun vak- en productkennis. Wist u trouwens dat u bij aankoop van gevelverf garantie krijgt? Niet tevreden, geld terug. Bij Longerstaey komt het klantencomfort op de eerste plaats.

Aarzel dus niet ons te contacteren!

Groothandel verf & behang in Limburg, Antwerpen & Oost-Vlaanderen

Longerstaey

Longerstaey

In onze showroom heeft u een ruime keuze aan verf, autolakken en behangpapier!